Spökeri spökera

Var ett medium här idag, spännande att få reda på hur det var här i lägenheten, har aldrig nämnt något om att det spökar lite hit och dit här på bloggen men :)
Jag trodde från början att det bara var en som höll på, men kom på igår att det iallafall var två.
Men det visade sig vara hela fem stycken :o
Nu är det väll så, att många inte tror på andar eller spöken osv.
Men kan ju berätta lite iallafall :)
Det var en gammal dam som hade bott här under 60-talet ungefär, hon var för det mesta i köket och höll på med massa saker, vilket har märkts, haha :)
Sen var det en gammal gubbe, som brukade vara på Johns rum. Han hade aldrig bott här, men han brukade hälsa på den gamla damen, då han hade sovit i det rummet, sen hade han även varit ute på balkongen. Men han brukade däremot inte vara hemma hos hela tiden, utan kom och gick :)
Sen var det en kille som hade fäst sig i mig, eller hur sjutton jag nu ska uttrycka mig. Han hade bott här i trakterna, kunde vara någon/några mils avstånd, men hon trodde att han brukade vara här och hälsa på hos någon. Sen så dog han i en bilolycka när han var runt 20-25 år, någon gång under de senaste tio  åren ungefär.
Finns massor av annat att berätta om honom också, men aja.
Sen var det en liten flicka, hon var inte här just nu, men det var henne som vi har helt säkra på att hon brukade vara här. Även hon brukade vara och hälsa på den gamla damen då hon brukade bjuda på fika osv, och dog när hon var 9-10 år.  Hon hade bott precis här bredvid någonstans men känt alla som bodde i lägenheterna här då :)
Och tillslut var det mammas farmor :)
Ja, nu blev det lite mycket, men ni är inte tvungna till att läsa så (a) Plus, att det kunde ha blivit galet mycket mera, haha :D
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0