Kill me!

Vecka 34.
Vecka 35.
Vecka 36.

Seriöst, jag tyckte att vårat schema var as soft från början (om vi bortser ifrån att vi hade spec. dag på torsdagen den veckan och i vanliga fall bara skulle haft mediekommunikation). Men nu, det blir ju förfan bara värre och värre.
Jag kommer att komma hem vid nio de dagarna jag slutar 20 i sju, hur fan ska jag palla?!

Bloggpaus i ett tag framöver.

Tjolahej :D
Som ni kanske har märkt har jag tagit en liten paus pga. jag är Internet lös och håller på med lite nya saker till bloggen och tänkte inte fortsätta förens jag är klar med dessa :) Så vi hörs någon gång i framtiden ;) hähä, puss!

Mot staden

Tjolahopp, drar mig in till Uppsala med Elin nu, puss!

Flickan fyller år

GRATTIS BÄSTASTE ELIN SOM FYLLER 16 IDAG, WIHII :D
Älskar dig!

Åker iallafall till skolan om lite mer än en timme, börjar inte förens halv två :( och slutar tio över två, blä. Stannar nog iallafall kvar på staden ett litet tag efteråt, hörs.

Hatahatahata skolan.

Åh skolan känns idiotisk, jag vill inte dit igen. Imorgon har vi iallafall bara en lektion, värt..
Äh fyfan, ska sova snart, puss.

Första skoldagen.

Då var den första dagen avklarad, jag är hur trött som helst! Inte var det kul heller, sög totalt.

Går ju på sam/media nu, vill däremot nog byta till media, jag har varit osäker hela tiden, men egentligen mest velat på media, fast jag vill jobba med saker som man ska gå sam för, så vi får se :) puss.

Om tolv timmar pågår skolan.

Jag var stressad nu när jag fixa bilden, plus att jag tom. glömde saker! Men skiter helt ärligt hur den ser ut just nu, gör en ny imorgon :D 
Update: Orkade inte göra en ny :)

Imorgon börjar skolan, är än så länge inte nervös, men kommer antagligen vara. Är ju dags att börja en ny skola, på ett nytt ställe, med nya människor osv. Men får hoppas på det bästa, godnatt! :)

Inget Internet.

Jag har inget Internet just nu, uppdaterar när jag har det, puss.

Turn up your radio.

Jag har precis satt in reklam på bloggen, men som ni ser fanns det ingen som passade särskilt bra.. Det där var den annons rutan som passade bäst faktiskt, hehe. Men tänkte fixa en ny design någon dag snart, så ska försöka lösa det på något bra sätt då, tills dess får det se ut som de gör :)

Var iallafall in till Uppsala idag, visar bilder på vad jag köpte senare, puss!

Untitled.

Gick till Jonte där Gustav och Nisse var, och efter ett tag kom även Elin. Kollade först på någon helt störd film, igen. Sen spelade vi cs :D haha, men måste sova nu, puss!

Det går bra nu.

Känner att jag har mer än mycket tur just nu, först vann jag presenkortet osv. och nu blev jag utvald till en utav de 30 personer utav de 200 sökande som ska få gå på jobb intervju :D

Plus att jag skickade in min ansökan försent. Men det betyder ju inte att jag inte har fått jobbat, men nu är det bara att hoppas :D

Om möblering på gång.

Sakerna jag köpte i Stockholm, var rea på både två.

Nu ska jag iallafall möblera om rummet, synd nog kan jag bara ha det på två sätt, hatar både sätten, men skönt med lite variation ivarjefall :) kiss.

Flickr love

1. Sweeter Love 2. Hold love in your hand 3. LOVE 4. I Love You 5. Oh hai, love. 6. ~~ Two Hearts Beating As One ~~ 7. Converse in love 8. Love is... 42.365 9. 365: Day 47, Love is the Movement 10. Follow your heart 11. Heart shaped bokeh 12. Field full of hearts. 13.Love is the gratest word...

För starkare hår och naglar.

Silica ska visst vara ett kost tillskott som gör att man får bättre kvalité på håret, snabbare hårväxt, starkare naglar och mindre skör hy. Självklart så funkar det antagligen bättre för vissa än andra, jag tänker iallafall testa.
De kostar iallafall från 19kr, finns att köpa på Internet som i mat affärer :)

Om våran lilla resa.

Lia, Anette och mor
Höhö, inte vi som vann men, automaterna var ju cp så man kunde inte ha svenska pengar osv.
Jag och Lia, hehe
Lia

Har inte orkat redigera bilderna, är ju inte precis särskilt roliga och tog nästan inga så ;)
Hade dock det super trevligt med Liafia :D Synd nog hamnade vi på helt fel båt, alltså helt fel människor, lyckat. Nästa gång ska vi iallafall ta rätt! 

Höhö, träffade iallafall en som var med i Sveriges värsta bilförare förra året, han och hans kompis var de ända svenskarna vi pratade med tror jag, illa! Sen skulle han även vara med i ett program i höst, men vilket är hemligt ;) Hehe, har varit duktigt med långa inlägg på senaste tiden, icke bra, puss!

Stockholm

När vi först kom till Stockholm gick vi runt på stan och kollade massor, skjortan från h&m som jag så gärna vill ha passade självklart inte, buhu.

Sen efter några timmar åkte vi till deras lägenhet, alltså Lias och hennes mammas. Åt och lite, sen for mamma och Anette ut någon stans så jag hade lägenheten för mig själv.

Imorgon ska vi iallafall nog först kolla i nå affärer, sen på kvällen blir det iallafall kryssning :D Ska åka galaxy, alltså den på bilden. Får väll se om jag skriver något imorgon eller så, annars blir det om tusen år, puss.


Stressad!

Blev till att kolla på film med Jonte och Martin igår, sen hem och fixa med lite saker.
Håller på att packa och fixa mig just nu, ah vi ska ju till Stockholm idag, och sen på kryssning imorgon, är iallafall hur stressad som helst så hinner inte skriva något mera nu,  puss!

I want to hear your voice, just one more time.

Finns bättre varianter av bilden, men har bara hunnit redigera en än så länge, hehe.

Fick iallafall världens ångest när jag märkte att det inte var onsdag idag utan torsdag. Vilket betyder att vi ska åka imorgon och jag inte har tvättat mina kläder, allt är ju förfan skitigt. Jävla helvette, plus att jag tror vi skulle åka senast tio på morgonen, jag vill inte ens längre.. Jävla skit saker!

Ut har jag inte heller kommit, eftersom mongot inte kan svara någon gång :o aja, puss.

Högsta vinst.

Dum som jag var gick jag och la mig iallafall, missade tvätt tiden och vaknade klockan fyra, fyfan.
Ska iallafall ut nu, puss.

En dator tom av roliga bilder.

Blev iallafall till att gå ut med Elin och Jonte, sen hem till honom och kolla på film i ungefär fem och en halvtimme, haha.
Sova har jag däremot inte tid med eftersom jag ska upp och tvätta kl nio imorgon, så känns ganska övart. Så kan ju försöka fixa klart designen åt Jessica om jag nu har några idéer åt den :D puss!

På ut väg.

Drar ut ett tag, sen blir det säkert att kolla på film och skit, puss.

Not myself tonight.

Nu ska jag börja med en ny design åt Jessica, får hoppas på att den blir bra :D
puss!

I say fuck you, get a life.

Så jävla bra bild, men det är meningen så. Jag och Elin.

Fyfan vilken värdelös kväll måste jag säga! Kunde ju lika gärna ha suttit hemma ungefär, men det blir väll vad man gör det till antar jag.
Sen var det meningen att vi skulle kolla på film hos Jonte nu, men de andra var ju helt borta så blev inget av det heller, puss.

Fix inför Ön

Sitter hemma hos Elin, vi håller på att fixa oss osv.
Senare kommer Jonte och Martin, så bär det av till Ön :D Wiho, puss!

HAPPYFACE!

För ett tag sedan skrev jag tre recensioner hos pricerunner, vad man än skriver får man en check på 100 kr på fuji direkt, men om man skriver en tillräckligt bra kan man få en månads premium på spotify.

Men vet ni vad? :D Jag hade den bästa recensionen i juli så jag vann ett superpresentkort för 1000 kr! :D Sen så hade jag även skrivit en så pass bra recension så jag fick spotify premium, alltså fick jag ett presentkort för 1000 kr, spotify premium i en månad och 100 kr fuji direkt, tiihih, jag är super glad :D
Puss!

A lot of yellow flowers

Kom precis hem igen, var inte bara Elin utan när jag kom ut var även Jonte och Martin där. Åkte hem till Jonte och kollade på någon film sen, bästa någonsin :D hahah.
Sen kan jag ju även meddela att the grudge. tre suger för de som inte sett den! Snart sova :) puss

Love you.

Ut med Elin nu, fick inte bilden precis som jag ville eftersom hon ska ha så bråttom ;) Haha, puss.

På hemma planen igen.

Jessica
Ute
Eh, området där mormor bor
I väntan på att åka hem

Kom hem för några timmar sen, har bara suttit här och fixat och varit ute och lämnat en sak till Elin än så länge :)
Blir väll att fortsätta sitta här tills någon gång, hehe. Puss.

Tomorrow I'll be home.

Har precis kollat på film, hehe ovanligt :D  Blir snart sova tror jag, och imorgon blir det hemfärd, puss!

Call me baby

Påväg ut
Emil
Blomma
Mormor
Jessica
Myra, var sjukt svårt att få någon bild på de eftersom de sprang runt som galningar :o

Vi var iallafall ut ett tag tidigare idag, gick runt bara. Sen har vi inte gjort så mycket, är snart mat tror jag.
Hehe, puss.

RSS 2.0