Jag vill ha sommar, nu.

Hade matteprov idag, gick väldigt bra faktiskt. När jag kom hem träffade jag väll robin i någon minut, Jonte i några flera minuter och Philip i några mindre. Sedan gick jag ut med Elin och pratade lite :D Aja, fyfan vas den här bloggen suger get, puss.

Nytt objektiv!

Hejsan hoppsan :D Jag har en fet jävla bildbrist just nu, men jaja..
Igår var det iallafall skolan först, åkte hem redan efter andra lektionen, galet skönt var det :D Gick ut med en inte så glad person ett bra tag, sen med Jonte och Robin. Idag var det skolan sen var jag med Jonte och Robin.
Nytt objektiv köpte jag också, som jag har väntat! :D Har dock inte hunnit testat det något alls förutom någon enstaka bild.. Ajaa, puss!

Blue as sky

Igår åkte jag iväg och lekte med Jonte, Robin och Josefin. Kom hem idag någon gång så kom en några och firade mig sen har jag lekt lite med elin också :D Men nu är jag sjukt trött, och kommer antagligen vara död imorgon så godnatt :*

You probably think that this song is about you.

Var med lite människor hit och dit igår, väldigt nice :D Idag kom en liten del av släkten och firade mig, väldigt trevligt det med :D 
Fast nu måste jag plugga eftersom jag inte gjorde det igår, inte så soft. Puss!

The kisses of the sun

Eftersom vi är lediga på fredagar så åkte jag och min älskade klass in och åt kina mat, väldigt trevligt :D Men nu måste jag göra klart samhällskunskapen som ska vara inskickat idag, hurra. Puss :D

Bildbrist, jotack.

Hejsan hoppsan :D Hela min dag har varit kanon, och jag kan tänka mig att det kommer fortsätta vara så ett tag nu, tihi :D Förutom den tiden då facebook inte funkade eftersom jag ville få så många grattis som möjligt där, ni kan inte tänka er hur mycket jag har längtat efter det! hihi, patetiska människa (a) Fast nu kan jag inte svara på flera grattis för tillfället, facebook tycker att jag spammar..

Ah vi fick iallafall ett usb-minne i skolan idag, blev överlycklig :D haha. Efter skolan tog jag, Emmy, Emma och Ellen oss iväg till storken och satt där ett tag. Sen bussen hem, blev firad sen gick jag ut med Jonte och Robin, nu ska jag snart ut med Elin :D Ledsen för ännu ett långt inlägg, heh, pussss! :*

Lycklig tjej

Jag är på bättre humör än på länge, hihi :D Imorgon fyller jag år också, har inte varit så glad för det som jag är nu på flera år, helt sjukt!
Men jag ska väll sova nu, så orkar inte redigera någon ny bild osv. Plus att jag bara har en massa gamla :D aaaja, puss och godnatt alla söta!

Skolan nu.

I don't know why I want you so,
'cause I don't need the heart break.

Why don´t you love me?

Har haft en trevlig kväll, natt och dag med Cissi, Gustav, Martin, Elin, Hanna, Jonte, Basse, Philip och några fler som varit me lite korta stunder bara :) Ah, nice iallafall :D Gjort lite allt möjligt, bland annat så har jag tre eller fyra trasiga tänder, wiho..
Ska typ ut nu igen, puss! :D

Älska mediamarket!

mobil bild

Om någon inte har missat det så var det ju extra priser på mediamarket under helgen, olika saker under olika tider. Min plattång gick sönder i torsdags, så jag och Cissi åkte in och skulle köpa mig en ny :D Iallafall så var det grymt mycket folk som stog i kön tillslut, grymt mycket flera än va man ser på bilderna.
Vi stog nästan längst fram, men fick tyvärr ingen för folk var som helt galna. Men vi och en till hjälpte personalen med en sak, så vi fick tre stycken, alltså en varsin iallafall som de hade på lager :D Super gulligt gjort, ni kan inte tänka er hur glada vi blev! :D Hihi, hela personalen var grymt trevlig faktiskt! Men ska skriva recension på den senare och visa bild. Älska mediamarket iallafall, hela affären och allting!

Ledsen för den långa texten, ni får läsa om ni vill. Nu ska vi iallafall ut med några stycken, puss :D


Cause you make me smile, just for a while.

Jag är just nu besviken, lycklig och otroligt trött. Var iallafall ut med Elin gick runt massa bara, vi blev nästan lite på körda också, haha. Ska väll sova snart, så puss och godnatt!

Jag ska aldrig glömma lyckan när vi låg brevid varann


Skillnad

Har ju fördendelen en ny design, men det antar jag att ni redan har märkt. Hiss eller diss?
Jag tycker helt klart hiss! Den nya kanske inte är super snygg, men den förra var så klottrig eller vad man nu ska säga ;) Den var iallafall bara full av en massa småsaker överallt :)

Love

Redigeringen på bilderna kanske inte är den snyggaste och jag är inte precis den snyggaste på bilderna som jag är med på, men det orkar jag inte bry mig om. Bästa flickorna på bilderna iallafall :D


Grymt dålig uppdatering för att vara ärlig.

Tjolahopp :D
Alltså jag är verkligen jätte ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag spenderar den mesta tiden utav mina dagar i skolan eller på bussen, så det finns liksom varken något att skriva om eller någon tid på. För att skriva en massa tråkiga inlägg i skolan låter inte så lockande faktiskt. 

Jag kanske kommer igång bättre sen, med det får vi väll se, tills dess får ni få som faktiskt läser min blogg stå ut, puss på er! :D

Home from school

Kom hem från skolan för 20 min sen, segt. Plugga måste jag innan jag får sova också :( Tur att vi börjar sent imorgon iallafall, hihi. Aja, puss :D

Rösta på mig

Jag är med i en månadens blogg tävling, och det vore super rart av er att slänga in en röst på mig här :D Det är de tredje inlägget, och jag är nummer sju! :) Tack på förhand de som röstar :D puss!

Jackor


Det blev väll en trevlig kväll igår, fast jag hade väntat mig att det skulle bli roligare. Idag är jag så trött så det finns inte, men måste väll plugga och sola ivarjefall :) puss.

Lite bilder sen igår

Gårdagen blev trevlig, vi åt mat, kollade på film, pratade lite osv. Super nice :D Bilderna är ju dock nu inte de bästa, skit samma ;)
Ikväll blir det kulturnatten, ännu mera nice :D Känner att jag måste börja fixa mig nu om jag ska hinna, hihi, puss!

Ge mig inte förhoppningar om du inte tänker fullfölja de.

Åker hem till Cissi nu, myskväll med lite folk står på schemat :)
Kommer väll hem imorgon eller inatt, puss!

Hur du gör boxar i menyn.

Jag tänkte göra en guide till hur man gör boxar till menyn, eller jag ska åtminstone försöka förklara så gott som möjligt :)

1. Gå in på stilmallen och ta bort koden background under #side.

2. Därefter ska du lägga in den här koden under #side:
#box1 { 
width: 190px; ←
Bredden på menyrutan
padding: 5px 5px 5px 5px;  ←
Hur långt texten ska flyttas inåt,neråt och uppåt. De går i ordningen: top, right, bottom, left.
margin: 10px 0px 0px 0px; ← Flytta menyn här. top, right, bottom, left.
background: #FFFFFF;  ← Bakgrundsfärgen på boxen.
}

3. När du har lagt in den koden, ska du sedan gå in i kodmallen och lägga till <div id="box1"> innehållet här </div> Under <div id="side">. Om du inte lägger in koden på rätt ställe, kommer det inte att funka.
4. Om du sen vill ha flera rutor gör du bara precis likadant men ändrar siffran 1 till 2, sen 3 osv. Du måste alltså lägga till en ny kod för varje box.
Ordningen du lägger upp koderna i i kodmallen, bestämmer vilken ordning de kommer att ligga i själva bloggen sen, alltså spelar det ingen roll om du lägger 3ans kodmall före 2ans.


Några tips på hur boxarnas kodmallar kan se ut:

1. Hur du får en länkad bild:
<div id="box1"><div class="Här skriver du in rubriken du vill ha på boxen, om du inte vill ha någon kan du bara ha det tomt här"></div>
<ul>
<li><a href="Här kan du sätter du in länken"><img src="Här sätter du in bilden" border="0"></a></div>
</li>
</ul>
<div id="box7"><div></div>
<ul>
<li><a href="http://jjohhannnaa.blogg.se/2009/march/valkommen-till-min-nya-blogg.html#comment
"><img src="http://jjohhhanna.blogg.se/images/2010/75hih6_105789865.jpg" border="0"></a></div>
</li>
</ul>

2. Sätt in länkar:

<div id="box8">
<div class="navheader">Här skriver du rubriken till boxen.</div>
<ul>
<a href="Här sätter du in länken/" title="">Här skriver du vad länken ska heta, tex. om jag länkar till elins blogg, skriver jag Elin här.</a>
</ul>
</div>

3. <li> och </li> gör så att du får sakerna i boxen listade, tex i min box till arkivet, har jag använt mig utav en lista, men där ajg har skrivit länkar till bloggar har jag istället låtit bli att använda det. Så om du vill ha en lista, så ska du sätta in innehållet mellan  <li> och </li>.

Om ni har frågor eller det krånglar, är det bara att fråga om hjälp, lycka till! :)

Jag är tillbaka, på halvtid.

Tänkte börja blogga lite smått igen, däremot inte så mycket tror jag. Har inte så mycket bilder, inget att skriva om, långa dagar i skolan så ja, ni kanske förstår ;) 

Iallafall så har jag inte fixat allt som jag skulle ha gjort innan jag började igen, skit samma :D Ledig imorgon iallafall, skönt! Puss

Woho

Stina nordström är cool och en jävla snygging, så alla vet ;D

RSS 2.0